Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Plăți fără autentificare

Portalul CityOn facilitează schimbul de informații dintre Primăria Măguri-Răcătău și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice,
cât și în cel al persoanelor juridice. Utilizatorii care accesează acest portal de E-Administrație beneficiază de un
acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele,
contractele, sau stadiul unor cereri care au fost adresate instituției. De asemenea, aici puteți afla informații despre
actele necesare, puteți descărca formulare tipizate cât și alte documente care țin de compartimentele de Impozite și
Taxe/Comercial.

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că portalul CityOn se extinde pe zi ce trece, fiindu-i adăugate noi funcționalități și module menite să reducă birocrația și să faciliteze interacțiunea dintre cetățean si primărie. Multe din facilitățile portalului le puteți accesa fără a avea cont de utilizator (consultarea obligațiilor de plată, plata amenzilor și a altor taxe etc.), dar pentru a putea profita de întreg pachetul de servicii pe care vi l-am pus la dispoziție, vă rugăm să vă faceți un cont de utilizatori.

Cum se procedează?
În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare. Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail. În termen de 30 de zile cererea dumneavoastră va fi soluționată, și veți primi pe mail un link prin intermediul căruia vă veți seta parola contului. Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs.

Ultima actualizare: 12:25 | 17.05.2024

Sari la conținut